NOVIM OBJEKTOM VUJAN, Atomska banja je obogatila svoju ponudu za 122 ležaja, odnosno sa 52 jednokrevetne i dvokrevetne sobe i 5 dvosobnih apartmana. Objekat Vujan ima tri sprata, na prvom i drugom spratu nalaze se trpezarije za ručavanje, koje su predviđene za pacijente sa posebnim potrebama, a u neposrednoj blizini objekta (preko puta) nalazi se restoran. Objekat Vujan poseduje lift, kao i konferencijsku salu sa 50 sedišta koja je smeštena na trećem spratu objekta.

Sadržaj

Sobe 1/1 I 1/2 kategorije.Prvi I drugi sprat sadrži terase,dok treći sprat nema terasu.Sve sobe su veoma luksuzno opremljene, kupatilom, visoko kvalitetnim nameštajem, LCD televizorima, telefonom, internetom, kao i klimatizacijom,obezbeđene peškire, bade mantil i fen. Objekat poseduje najnoviji sistem za grejanje i hlađenje.

 • APARTMAN LUX NEGA-CARE
  Sadrži dnevnu sobu sa tv-om, spavaću sobu sa tv-om,kuhinju, kupatilo,terasu, klimu, kablovsku televiziju, telefonsku liniju i pristup internetu,obezbeđene peškire,bade mantil i fen.
 • SOBE ZA OSOBE SA POSEBNIM POTREBAMA
  Dvokrevetne sobe,sadrze tv,klimu,kablovsku,internet, obezbeđene peskire,bade mantil,fen,odvojene krevete za osobe sa posebnim potrebama i pratnju. Soba i kupatilo i prostorno i opremom su potpuno prilagodjeni osobama sa posebnim potrebama (najsavremeniji medicinski  kreveti, sanitarije, drzaci).

Medicinske usluge

 • Lekari specijalisti i subspecijalisti
 • Dežurna ambulanta (24h)
 • Mala sala : za seminare, predavanja, prezentacije do 50 osoba

Tu su i savremeno opremljen hidro blok sa hidro-masažnim kadama, sale za kinezi-terapiju, ručnu masažu, radnu i elektro – terapiju . Sve terapije koriste isključivo samo gosti-pacijenti Objekta Vujan.

 • Orthokin terapija
 • Ultrazvučna dijagnostika-utrazvuk abdomena i koštano-zglobnog sistema
 • Kompletne biohemijske i hematološke analize

Ishrana

Ishrana je na bazi punog pansiona (doručak po prinipu već sastavljenog menia, ručak i večera po pincipu ponude jela-gosti sami biraju šta će se sledeći dan nalaziti na meniu.) Po potrebi i preporuci lekara može se uvesti I dijetalna ishrana.

 

lokacija 360 facebookW twitterW instagramW youtubeW

 

Kontakt Info

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gornja Trepča
32215 Gornja Trepča, Srbija

Centrala:
tel: +381 (0) 32 822 063

Recepcija:

Facebook

Map Info