Na samo 130 km od Beograda, nalazi je jedinstvena Atomska banja.Okružena šumovitim brdima i planinama, na nadmorskoj visini od 460 m, predstavlja jedinstvenu oazu mira i tišine. Moglo bi se reći da je smeštena u trouglu između gradova Čačka, G.Milanovca i Kraljeva, na udaljenosti 18km od Čačka, 9km od G. Milanovca (preko Vujna), 140 km od Beograda ibarskom magistralom.

Atomska Banja Gornja Trepča se nalazi u jugozapadnoj Šumadiji, u severnom delu čačanske kotline, na obroncima planina Vujan i Bukovik, u uskoj kotlini rečice Banje, na nadmorskoj visini od 460m. Moglo bi se reći da je smeštena u trouglu između gradova Čačka, G.Milanovca i Kraljeva, na udaljenosti 18km od Čačka, 9km od G. Milanovca (preko Vujna), 140 km od Beograda ibarskom magistralom.

Veoma je lako doći do Banje iz raznih pravaca:

iz pravca Novog Sada i Beograda put do Banje Gornja Trepča vodi Ibarskom magistralom, preko Ljiga i Gornjeg Milanovca. Ako dolazite iz Niša ili južne Srbije do nas možete stići magistralnim putem preko Kruševca, Kraljeva i Mrčajevaca. Iz Užica i Crne Gore – preko Požege i Čačka, a iz Kragujevca i Istočne Srbije preko Knića i Mrčajevaca. Do Gornje Trepče takođe se možete stići i iz pravca Kosova i Metohije i Novog Pazara preko Raške i Kraljeva.

Autobuske veze sa banjom su solidne. Postoje redovne autobuske linije do Čačka, koji je odlično povezan sa svim važnijim pravcima i većim gradovima u Srbiji. U turističkoj sezoni do Gornje Trepče saobraća autobus Bečejskog prevoznika iz pravca Novog Sada i Beograda.

Do Gornje Trepče može se, takođe, stići i železnicom. Do Čačka se vozom dolazi iz sledećih pravaca: Beograd – Lajkovac – Ljig, Užice – Požega, Kruševac – Kraljevo, Kosovo Polje – K. Mitrovica – Raška – Kraljevo.

lokacija 360 facebookW twitterW instagramW youtubeW

 

Kontakt Info

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gornja Trepča
32215 Gornja Trepča, Srbija

Centrala:
tel: +381 (0) 32 822 063

Recepcija:

Facebook

Map Info